BOVAG Garantie

Of u nu een nieuwe of tweedehands auto rijdt. Zowel de zekerheid rondom de aanschaf als de kwaliteit en prijs van het onderhoud zijn belangrijk. Als onafhankelijk BOVAG autobedrijf, ontvangt u van ons de zekerheid die u nodig heeft. Niet alleen door de BOVAG garantie, maar ook omdat onderhoud standaard wordt uitgevoerd volgens het boekje: de fabrieksspecificaties.

Door EU-wetgeving heeft Autobedrijf Riphagen toegang tot alle informatie en trainingen van autofabrikanten. U kunt dus terecht voor onderhoud en reparatie van uiteenlopende merken, terwijl de geldende fabrieksgarantie behouden blijft. En, bij aankoop van een tweedehands auto, heeft u recht op de BOVAG Garantie voor auto occasions! Vraag ernaar bij uw aankoop.

Door de zelfstandige positie is Autobedrijf Riphagen niet gebonden aan een specifiek merk, maar u ontvangt dus wel de zekerheid van een volwaardige fabrieks- en BOVAG-garantie. Die positie is ook uw voordeel! Wilt u meer weten over de BOVAG Garantie? Laat het ons weten via het contactformulier of bekijk de specifieke garantievoorwaarden op de BOVAG website.